Onze cultuur

Simpel gezegd, is Automated Packaging een bedrijf dat zorgt voor zijn mensen. Terwijl wij kunnen bogen op meer dan een decennium van voortdurende recordverbrekende verkoop, is het de teamspirit en kameraadschap die ervoor zorgen het echt geweldig is om hier te werken.

Automated Packaging is een plek waar de individuele bijdragen van medewerkers worden erkend en gewaardeerd. Het is een plek waar nieuwe ideeën worden aangemoedigd en beproefde methoden worden nageleefd; en een plek waar de Open deur bij de voornaam noemen. Mogelijkheden om te leren en te groeien worden aangemoedigd en zijn er in overvloed. 

Als werknemer-eigenaar heeft iedereen hier een vleugje van die ondernemersgeest waarop wij gefundeerd zijn; evenals het gemeenschappelijke doel van het absoluut de beste te zijn in wat we doen. Ongeveer 25% van onze medewerkers werkt al 25 jaar of langer voor ons bedrijf en een groot aantal mensen zijn hier op aanbeveling van medewerkers, waaruit blijkt dat Automated Packaging meer is dan alleen een baan - het is een carrière.

We blijven over de hele wereld medewerkers toevoegen - van geschoolde ambachtslieden en afgestudeerden van de regionale topuniversiteiten tot ervaren professionals op zoek naar een betere balans tussen werk en privéleven. Wij promoten gekwalificeerd personeel wanneer dat maar mogelijk is, en herzien onze opvolgingsstrategie op lange termijn jaarlijks – wat betekent dat er altijd ruimte is voor nieuwe mensen.

 

Missie

Als werknemer-eigenaren zijn wij gewijd aan ontwerpen en produceren van flexibele verpakkingsoplossingen, met inbegrip van machines en materialen, en aan het effectief bedienen van onze wereldwijde klanten.

Visie

Een wereldwijde marktleider te zijn door innovatieve systeemoplossingen te maken en het leveren van exceptionele klantervaringen. Het bieden van een familiecultuur waar werknemers worden gewaardeerd, kunnen groeien, en het fijn vinden om naar hun werk te gaan.

Waarden

  • De verwachtingen van de klant overtreffen door uitzonderlijke kwaliteit en service
  • Innovatie bevorderen en zorgen voor voortdurende verbetering
  • Handelen met integriteit en ethiek in alles wat we doen
  • Promoten van prestaties met betrouwbaarheid
  • Handhaven van een team-georiënteerde omgeving en elkaar met respect behandelen
  • Veilig en met plezier werken​