Oplossingenzoeker

Gebruik onze online Oplossingenzoeker om onmiddellijk advies op maat over verpakkingsapparatuur te krijgen voor uw specifieke en unieke aanvraag.

Om de Oplossingenzoeker voor u praktisch te maken, moeten wij u een paar vragen stellen over uw aanvraag. Uw antwoorden worden dan door een configurator gehaald, waaruit typische resultaten komen. Niet elke aanvraag is “typisch“ en uw antwoorden kunnen ook buiten de parameters vallen die in deze tool zijn voorzien. Mocht dit het geval zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U kunt er zeker van zijn dat geen enkele informatie over uw aanvraag gebruikt zal worden voor een follow-up, tenzij u daar specifiek om vraagt.

Wanneer u klaar bent voor meer informatie, vul dan het onderstaande formulier in of bel ons op 0032/27.25.31.00. Een specialist zal uw aanvraag graag met u doorlopen om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft voor uw project.

Dart hitting a bulls eye target

Specificaties voor de aanvraag

Voor de meest nauwkeurige resultaten verzoeken wij u alle onderstaande velden in te vullen.
 

 
 

Tip: Voor het beste resultaat, selecteer een zakbreedte die iets groter is dan uw product. Dit zorgt voor een goede afdichting van de zak.

 

Tip: Voor het beste resultaat, selecteer een zaklengte die iets groter is dan uw product. Dit zorgt voor een goede afdichting van de zak.

 

N.B. Jaarlijkse volumes minder dan 25.000 hebben in het algemeen geen snel rendement. Hoeveelheden van meer dan 10MM hebben vaak meer dan één systeem nodig. Als één van deze situaties bestaat voor u, neem dan contact met ons op en een specialist zal u helpen bij het evalueren van uw opties.

         

Alle velden wissen

Mogelijke oplossingen

 

Wilt u meer informatie?

Vul dan het formulier hieronder in en een specialist helpt u uw opties te evalueren.

*
*
*
*
*
*
*