AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS STELT AUTOBAG EN AIRPOUCH VOOR

AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS STELT AUTOBAG EN AIRPOUCH VOOR

In april trekt Automated Packaging Systems op pad en stelt haar beursstand op tijdens Empack in Den Bosch en in mei op Groothandel & Logistiek in Eindhoven. In de schijnwerpers staan Autobag® Mail Order-systemen en AirPouch®-systemen voor productbescherming.  

Automated Packaging Systems biedt onder meer totaaloplossingen voor fulfillment en e-commerce. Zowel Autobag® Mail Order als AirPouch® passen perfect in dat plaatje.

Met Autobag® Mail Order-systemen worden verzendingen verzameld in plastiek zakken. De zakken worden gevuld, gecontroleerd, geprint en gesloten in één handeling. Het resultaat is een verpakking klaar voor verzending: ze is correct gevuld, duidelijk geadresseerd én ze oogt mooi. Het volledige proces gaat tot tien keer sneller dan wanneer het handmatig zou uitgevoerd worden en dankzij de koppeling met de meeste WMS-systemen biedt Autobag® Mail Order extra controle.

De AirPouch®-systemen beschermen delicate producten. De lege ruimte in dozen wordt opgevuld, ofwel met luchtzakjes in plastiek of met de zogenaamde bubble wrap die ter plaatse geblazen worden. Zowel de AirPouch als de FastWrap zijn economisch interessant, nemen weinig stockageruimte in en zorgen voor een doeltreffende opvulling. Bijzonder interessant is het EZ-Tear™-principe dat ervoor zorgt dat minder opvulmateriaal nodig is. Het gamma bestaat uit meerdere afmetingen en verschillende materiaaltypes; gebruikers vinden voor elke toepassing het juiste product.

Automated Packaging Systems produceert alle systemen in eigen huis, verspreid over zes plants wereldwijd. Bekijk de systemen van dichtbij. Op 2 en 3 april 2014 te zien op stand C312 van Empack, op 14 en 15 mei 2014 op stand W59 tijdens Groothandel & Logistiek.

Voor meer informatie:
Automated Packaging Systems Europe
Leuvensesteenweg 542 – unit C2/4
1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 725 31 00
Fax: +32 (0)2 725 33 62
Website: www.autobag.com

Over Automated Packaging Systems:
In 2012 bestond Automated Packaging Systems 50 jaar. De onderneming, met hoofdzetel in het Amerikaanse Streetsboro (Ohio), is wereldmarktleider in het ontwerpen en bouwen van flexibele verpakkingsoplossingen. Essentieel in het gamma zijn de authentieke Autobag®-verpakkingsmachines en de voorgeopende plastic zakken. Automated Packaging Systems produceert als enige Autobag® zakken-op-rol, speciale SidePouch™- zakken en AirPouch™-luchtkussens. Een breed gamma filmmaterialen, gaande van standaard polyethyleen en polypropyleen tot nylon en complexe gecoëxtrudeerde materialen, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voor uiteenlopende zakfuncties.
Automated Packaging Systems heeft vijf productiecentra en verkoops-, service- en distributiekantoren in
Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Wereldwijd gebruiken meer dan 30.000 klanten de systemen
van Automated Packaging Systems voor hun verpakkingstoepassingen. Op kwaliteit en service worden dan ook
nooit toegevingen gedaan. Het System Advantage™ Programma brengt machines, materialen en service samen
tot totaaloplossingen voor geoptimaliseerde verpakkingsprestaties aan een gereduceerde kost.

De BeNeLux-organisatie van Automated Packaging Systems Europe is gevestigd in Zaventem, België.

Het gebruik van het ® of ™ symbool geeft aan dat Automated Packaging Systems, Inc. handelsmerkrechten heeft geregistreerd of geclaimd in de Verenigde Staten. Deze handelsmerken kunnen ook geregistreerd zijn in andere landen en het wettelijke gewoonterecht kan van toepassing zijn in landen waar deze rechten worden erkend.