Individuele oplossingen

Individuele oplossingen van Automated Packaging Systems

De afdeling machinetoepassingen bij Automated Packaging Systems werkt de best mogelijke verpakkingssysteem configuratie uit voor uw unieke verpakkingstoepassing.

Onze Toepassingsspecialisten zijn in de fabriek opgeleid en hebben ervaring in het specificeren van verpakkingsmachines en materialen voor honderden specifieke toepassingen. 

We werken nauw samen met onze klanten om na te gaan wat hun unieke behoeften zijn. De klant bezorgt ons vervolgens samples die we uittesten op onze uitrusting. Dan raden wij de beste algemene verpakkingsoplossing aan die er is, waaronder een combinatie op maat van verpakkingsmachines, zakmaterialen en zakformaten.

We bieden live testingdemonstraties aan in onze showroom, of we kunnen u een demo op video bezorgen. Onze Toepassingsspecialisten kunnen aanbevelingen doen in minder dan twee werkdagen voor standaard configuraties.

De Toepassingsafdeling organiseert ook In-Plant Approvals (IPA's - goedkeuringen ter plaatse) op aanvraag.

Voor ondersteuning van de klantendienst kunt u ons bellen op 0032/2725 31 00 of het formulier rechts gebruiken om uw vraag te versturen.

Niet zeker hoe te starten? Probeer onze Oplossings tool om uw opties beter te definiëren.

Automated Packaging Systems beschikt over een team ingenieurs die enkel focussen op het ontwerpen en realiseren van uw toevoersystemen.

Technische documentatie, case studies, informatie over wisselstukken en videos zijn besschikbaar om uw verpakkingsprojekt te plannen.