Klantendienst en ondersteuning

Automated Packaging Systems Klantendienst en Ondersteuning

Bij Automated Packaging Systems staat onze Klantendienst voor u klaar om antwoord te geven op alle vragen in verband met zakken of beschermende verpakkingen. We streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door snelle, grondige en nauwkeurige bijstand te verlenen voor hun servicebehoeften voor Autobag®, SidePouch® and AirPouch®.
 
Het team van onze lokale klantendienst doet er alles aan om de unieke zakelijke behoeften van elke klant te begrijpen en te ondersteunen. Dankzij onze accountbeheerbenadering van de klantenservice kunt u een positieve, vertrouwde en behulpzame relatie met ons team verwachten. 

Elk teamlid kan bogen op een niet aflatende technische opleiding en zakelijke vaardigheden en is in staat om klanten snel, vriendelijke en met kennis van zaken voort te helpen.

Voor ondersteuning van de klantendienst kunt u ons bellen op 0032/2725 31 00 of het formulier rechts gebruiken om uw vraag te versturen.

Niet zeker hoe te starten? Probeer onze Oplossings tool om uw opties beter te definiëren.

Automated Packaging Systems beschikt over een team ingenieurs die enkel focussen op het ontwerpen en realiseren van uw toevoersystemen.

Technische documentatie, case studies, informatie over wisselstukken en videos zijn besschikbaar om uw verpakkingsprojekt te plannen.